Powerwalk i nattens sken


Festen här hemma var super, tycker jag. Det ska bli mera fester, speciellt när alla kommer med fina blommor. Jag tror vi var runt femton tjejer i soffan som satt och kacklade eller nått? Sen äntligen, så kom kvällens höjdpunkt. Vi drog till bästa festen i stan. Jag fick äntligen åka till 30+ festen. Anette klubbvärdinnan för klubben är fenomenal. Nu vet jag inte om det var fullt, men det spelar ingen roll. Jag hade trevligt och exakt den här festen vill jag återkomma till. Nu minns jag inte om jag hade klagat på musiken? Som jag tydligen har börjat göra när jag går ut? Måste ha blivit en grej, en ganska dum grej jag måste skaka av mig. Det var ju inte dåligt, jag dansade ju hur mycket som helst. Om jag nu har sagt att musiken sög så menade jag det inte. Dj Elisabeth var toppen.

Jag gick promenerade hem, hela jäkla Vasagatan kändes som Vasaloppet. Jag gick och jag gick, men kom aldrig fram. Jag mötte Jonas på vägen och utanför Casino stod Daniella, Erika och CykelLisa. Jag skulle ha stannat där, jag skulle ha spelat byxorna av alla.

I morse vräkte jag i mig en Vårrulle med ris och minst fyra kycklingar. Förstår inte hur jag kunde vara så hungrig? Mirre hade som sagt åkt till Lino och fått bra och härligt bemötande av Tobbe på Lino. Glad. Där hade det varit fest så de räcker och blir över. Vi skulle ju tömma barskåpet, vad hände med den illusionen? Det ser knappt ut som om vi drack, vi drack väll? Däremot så känner jag att min alkomätare har överskridit alla gränser. Jag blir inte ens full längre, fast ändå. Jag har typ minnesluckor. Bara en sån sak säger väll det mesta?

Jo, vet ni vem som kom till 30+ festen. Amand, tjejen som kommer att bli tillsammans med mig när Helvetet fryser till Is. Helt okej. Jag vill ju bara gifta mig? Spelar det någon roll vad jag har mellan benen då? Jag vill ju bara ha ett stort bröllop. Det är det enda jag begär.

Kommentarer
Postat av: Sun

Tack för igår! Jag hade superkul och Amand sa i taxin hem att hon önskade att hon var lesbisk. Haha. Tolka in vd du vill i det men både hon och jag går gärna med dit igen!

En annan blondin gjorde min kväll.

2008-09-07 @ 12:09:09
Postat av: Anonym

Härlig bemötande eller portförbjud för "angivare"? Du väljer själv...

2008-09-07 @ 12:14:25
Postat av: Sun

Var den kommentaren riktad mot mig?? Fattar inte...

2008-09-07 @ 12:54:10
Postat av: Joanna

Kul att du hade så trevligt igår och låter glad!Kram

Joanna

2008-09-07 @ 13:15:46
URL: http://www.livsvinst.se
Postat av: Majs

Nästa fest är 1 november, boka in det :)

2008-09-07 @ 15:43:23
URL: http://gaykvitt.blogg.se/
Postat av: J.E

Nej Sun,kommentaren var inte riktad mot dig,Du var inte på Lino igår.Nån annan var där...

J.E.

2008-09-07 @ 15:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0