Tillbaks på hanky.se

Hanky.se/majs
Jag kanske gräver mitt eget hål i graven, men då får jag göra det. Jag flyttar min tillbaks min blogg. Dock så får jag börja om på nytt, igen. Men vi får glömma bort allt gammalt groll. Jag har fått allt fixat så det är idag bortglömt. Jag trivdes ändå där, jag trivdes med alla runt omkring. Nu går jag tillbaks och Martin och jag har en del saker att prata om, samt utveckla våra idéer tillsammans som vi pratade om innan det blev som det blev. Så finns jag återigen på hanky.se. Jag ska inte radera denna blogg och jag ska inte radera mig själv på hanky, om inte något dramatiskt skulle ske, och det händer väll aldrig mig?

Så är det


Jag vet att jag är dum och barnslig, men jag måste göra såhär. Jag kanske förklarar senare, ikväll eller i morgon. Beror på hur allt utspelar sig. Det har inget med åldern att göra heller. Folk säger ofta ”gud så barnslig du är ” beteende är som en femåring. Men jag lovar. En femåring skulle aldrig komma på tanken med att göra som jag gör, kommer göra, eller? Funderar. Jo. Jag är som jag är helt enkelt, ovasett ålder.

Snart valår


Det finns ju ingen tveksamhet på vad vi ska rösta på? Inte för mig i alla fall.

Hon är bara så bra

bilderna är snodd från iform.no
(Bodybuilding och Fitness)

Träningsnarkoman och snyggingen själv, Magda Gad kommer att och som tidigare inspirera mig genom hela hösten. Dock kan jag aldrig tävla ikapp för att få hennes muskler, men kanske en bit på väg? Jag läser hennes blogg dagligen och blir bara SÅ trött. Hon är så duktig och gör nästan allting rätt. Ibland orkar man ju bara läsa hälften, det känns som om man ska bestiga berg, genom att bara läsa. Bilderna säger allt. Bilderna säger vilken kraft och tålamod denna kvinna har. Det är riktigt peppande. Nu kommer jag dock inte göra precis som hon, jag har en egen teori. Jag sätter igång om någon vecka, inte nu.

Följ hennes spännande blogg: (Magda Gad)

Allting naket


Imorgon (tisdag) ska jag göra allting naket. Jag ska borsta tänderna näck, gå på toa näck, äta frukost näck. Ni vet att det finns folk som INTE går på toaletten, på tal om toa. Sant. Jag ska äta lunch med fröken Sandberg imorgon, näck. Undra om det kommer att uppskattas? Jag skulle personligen känna mig obekväm om jag gick och käkade med en nudist, fast kanske inte? Jag städar ju halvnaken så egentligen är det inte konstigt. Vi är ju född näck?

In och ut


Jag avskyr ju avokado har aldrig ätit det. Men jag för världens godaste guacamole enligt dom som har smakat. Mirre har ju målat och byggt hela dagen så jag drog till med tacos på kvällskvisten. Vet dock inte varför jag lyckas med guacamolen, jag bara gör. Mosar avokado, har i små körsbärstomater som finhackas, gräddfil, skiva en lime och klyfta ner hälften av saften. Finhackad vitlök, stekt som rå spelar ingen roll. Samt så avslutar du med lite peppar och salt. Det går inte att misslyckas. Nu är ju jag världens bästa kock. Jag slår Nigella Lawson med hästlängder. Jag går tillexempel inte runt med nattlinnet eller utsläppt hår när jag ska marinera kyckling, baka bröd eller annat som ska göras inför middagen. Jag har hellre inte mina fingrar i matskålarna som åker in och ut hela tiden. Fräscht.

Schlagerfeber ikväll

bara jag och Roger :)
Åh, jag som trodde Gregor M hade glömt bort mig. Den vackra killen från Schlagerfeber har skickat ut en massa skoj inför kvällen. Min kungliga man Roger Lundgren är och träffar Drottningen idag. Avis. Efteråt kanske vi ska till Vickan. Men det är bara ett kanske. Jag skulle skicka iväg ett sms. Egentligen borde jag ta mig ut. Jag har varken druckit eller dansat på flera timmar. Gregor avslutade smst med glad sommar. Glad sommar? Ja jag ska inte säga nått, igår önskade jag några av mina vänner gott nytt år på Qruiser.com.

Problem


Jag håller på att överväga en massa saker. Saken är att jag ABSOLUT inte vet hur jag ska göra. Det enda jag kan säga nu är att jag har tröttnat på den här bloggen. Den är inte kul längre. Bloggportalen suger. Stämmer inte alls. Samtidigt kan jag inte hänga läpp för det. Men jag har tröttnat på att blogga här. Trista och tråkiga funktioner. Man kan säkert göra hur mycket som helst, om man har tålamod. Men det har jag inte. Jag vill att någon annan ska fixa. Jag vill ha bloggen som förut då Mathias Dahlqvist hjälpte mig med allt. Men om jag ska be om hjälp ännu en gång så måste jag vara sten säker på hur jag vill ha det. Jag har förvisso en plan på G men jag vet inte om den håller? 

Världens bästa


Kanske inte världens bästa, jag ska inte överdriva. Men bra. Precis som Victoria Silvstedt. Ojoj. Låten är till Sun från mig.

Världens sämsta

 

 

Jag är världens sämsta mamma. Jag har nog inte ens rätt att kalla mig mamma. Det låter så uråldrigt. Jag har alltid haft en bild på hur jag ska vara, men det har nog bara varit en drömmande illusion. Idag skulle jag göra lunch och det kändes värre än att bestiga ett berg. Är det en schysst känsla? Däremot så skulle jag lätt kunna gå ut och spela fotboll, pingis eller köra en barmarkststräning hur enkelt som helst. Men lunchen idag kändes som sju svåra år. Blir så trött på mig själv. Tredje  numret av tidningen Queen med underbara chefredaktör Roger Lundgren har kommit ut. Spring till affären nu.


CD


Jag måste bara dela med mig en sak. Min favorit från BigBrother förutom Linda Rosing är ju förstås Carina Dahl. Hon skriver förövrigt sen April 2008 på Nightlife. Man behöver inte läsa allt, en bild säger mera än tusen ord.

Lola Night 10/9


På onsdag är det dragshow med Lola i Västerås på Club Kak. Lola var en av de kändaste dragartisterna från Huset, Tip Top tiden i Stockholm. Nu välkomnar Lola er med show på onsdag. Dj Staffan underhåller med Karaokeshow från 20.00, efter 23.00 blir det show med Lola. Glöm inte Alcazar 27 september. Mera info och annat finns här.

Sista minuten


Idag kommer helgens skavanker ikapp mig. Idag. Nu. Jag känner mig berusad. Inte bakis utan överförfriskad och då var jag ändå bara hemma igår och skickade sms till 118100. Mobilräkningen skickar jag till Fröken Sandberg. Fast man bör ta vara på känslorna när dom känns som bäst. Det är ju så förfärligttrist när man åker på en dip. I morgon ska jag och syster fotograferas i någon slags studio. Jag orkar inte, men måste. Hade jag inte varit tvungen till fotograferingen så hade åkt, åkt någon stans. Kanske till Säffle? Bara ta det lugnt. Jag skulle ju ha börjat renskriva min självbiografi. Hur långt har jag kommit? Fyra A4asidor. Ganska bra jobbat ändå.

Jag har kollat in sista minuten resor. Man kan åka till Trinidad och Tobago för 13748 kronor eller Spanien för 2998. Nu är det bara sällskapet som fattas, eller så drar jag iväg själv. Fast å andra sidan kan jag avvakta några veckor för att sen dra till Thailand eller en sväng till Atlanta? Ska ringa Alex S som har varit i New York, jag vill ju också dit. Verkligen. Nu måste jag rusa.

Vad är en kameltå


Jag har ägnat min kväll över att smsa 118100.  Som har svar på allt. Fröken Sandberg ville veta vad Kameltå betyder. Jag har fixat hennes önskemål. Smsat: Vad är Kameltå? Svar: Kameltå eller cameltoe som det heter på engelska är ett slanguttryck som syftar på konturen av de yttre blygläpparna som kan synas då en kvinna har åtsittande kläder på underkroppen. Slut. Jag har även smsat ord som jag inte tar ur min mun eller i skrift.

Testa själv. Se: Vad är en rosa socka.

Hörru Sun

Helt plötsligt så blev jag irro. Tänk att jag fick sova på två kuddar på ett hotell i Göteborg i sommars. Är det okej? Visst, Inca erbjöd sig att jag fick sova mellan henne och fotografen Karla. Men allvarligt, ligga bredvid två unga tjejer, det går ju inte. Hela min image förstörs ju. Nu ska jag ringa till Sun och fråga hur många gånger hon har varit på toa idag, hon kommer bli "superglad" för frågan.

Mercy


Nu är jag inte ett dugg pigg. Samt så ser jag ut som en uppstoppad gris. Jag har ätit exakt hela dagen. Kyckling och vårrullar i morse, några timmar senare en brunchtallrik på DAO och middag hemma, Kyckling med hemlagad potatismos. Och nu äter jag tåsvett, enligt min sambo, så påsen med ostbågar åker i papperskorgen. Kul.

Jag blir hetero


kolla min nyårsfrippa (så hetero)
Sun skrev att Amand hade sagt i taxin att hon önskade sig att kunna vara lesbisk. Jag önskar att jag kunde vara hetero. He he. Amand skulle få världens finaste bröllop. Precis som hon vill ha det, men med lite invändningar från mitt håll.

Första vinst


Jag är så sjukt pigg. Vilken drog kan jag ha fått i mig? Eller är det vad jag inte har i mig? Hmm, snurrigt. Jag vill festa mera, har fått mersmak på allt. Kanske just för alla fantastiska människor i min omgivning. Vart har alla varit? Jag har rena rama turen att ha fått möta Rebecca och Helene. Två helt underbara människor, på alla sättochvis. Tackvare Spring Pride, tack mig själv för att jag gick på världens bästa föreläsning. Det var som en miljonlott. Jag kammande hem första vinsten. Touch down.

Vad är en rosa socka


Det här är så sjukt. Jag fick ett sms från Andera (Dea) att jag ska smsa 118100 som har svar på allt. Fråga: ”vad är en rosa socka” Svar: En rosa socka uppstår när ändtarmens väggar faller ut genom analöppningen, ett slags analt framfall (prolaps). Den lilla biten av ändtarmen som tittar fram liknar en rosa socka. Detta brukar kunna ske bland annat vid analsex då penis dras ut plötsligt. Jag måste testa mera, det här var kul.

All kärlek till Edith Backlund


Jag har precis kommit hem från DAO. Meningen var att jag hade tänkt hoppa DAO och Edith Backlund. Men sen fick jag ett sms att om jag inte kommer så kommer Edith aldrig mera spela min favoritlåt ”Rosie” Jag slängde på mig mina kläder, mina lortiga kläder ringde TopCab och drog iväg. Jag hann inte ens ringa eller smsa till någon om att det var till DAO man skulle åka. Men jag ångrar inte en endaste sekund över att jag drog iväg. Det finns ingen som Edith. Hon är läcker och delikat som en godbit, Edith är mycket bättre än bra. Som sex, fast i sång.

Edith Backlund, är just nu aktuell med sitt album "Death by Honey", producerad av Pär Wiksten från Skellefteå-bandet Wannadies. Edith har tunerat runt hela Sverige och varit med i nyhetsmorgon, samt bingolotto. Det tar inte stopp här. Redan den 23 september kommer hon till ”landet” och uppträder. Restaurang Landet ligger vid telefonplan.

Det var Neil Young som upptäckte exakt samma låt som jag älskar ”Rosie” Neil Young lade upp låten på sin hemsida ”Living with war”. Där blev den framröstad som en av de tio bästa anti-krigslåtarna av över fyrahundra medverkande. Nu har jag upptäckt en helt ny favorit. Edith kan. Shit vad hon är bra. Som mat,  fast smalmat. Man blir typ aldrig mätt? Ni måste lyssna på Where´s the Heart. Om någon finner just den låten på You tube, tipsa mig. Men just nu kan du lyssna på låten här. Den är bra, jag älskar den. LOVE.

Ps: Edith började skriva Rosie på toaletten. Men låten handlar dock om en man som får veta att han blivit inkallad i armén och skriver i ett brev till sin trolovade att han går mot döden och ber henne leva ett fulländat liv, att han kommer att vänta på henne när hon är klar.

Missa inte Edith Backlund den 23 september (Landet)

Powerwalk i nattens sken


Festen här hemma var super, tycker jag. Det ska bli mera fester, speciellt när alla kommer med fina blommor. Jag tror vi var runt femton tjejer i soffan som satt och kacklade eller nått? Sen äntligen, så kom kvällens höjdpunkt. Vi drog till bästa festen i stan. Jag fick äntligen åka till 30+ festen. Anette klubbvärdinnan för klubben är fenomenal. Nu vet jag inte om det var fullt, men det spelar ingen roll. Jag hade trevligt och exakt den här festen vill jag återkomma till. Nu minns jag inte om jag hade klagat på musiken? Som jag tydligen har börjat göra när jag går ut? Måste ha blivit en grej, en ganska dum grej jag måste skaka av mig. Det var ju inte dåligt, jag dansade ju hur mycket som helst. Om jag nu har sagt att musiken sög så menade jag det inte. Dj Elisabeth var toppen.

Jag gick promenerade hem, hela jäkla Vasagatan kändes som Vasaloppet. Jag gick och jag gick, men kom aldrig fram. Jag mötte Jonas på vägen och utanför Casino stod Daniella, Erika och CykelLisa. Jag skulle ha stannat där, jag skulle ha spelat byxorna av alla.

I morse vräkte jag i mig en Vårrulle med ris och minst fyra kycklingar. Förstår inte hur jag kunde vara så hungrig? Mirre hade som sagt åkt till Lino och fått bra och härligt bemötande av Tobbe på Lino. Glad. Där hade det varit fest så de räcker och blir över. Vi skulle ju tömma barskåpet, vad hände med den illusionen? Det ser knappt ut som om vi drack, vi drack väll? Däremot så känner jag att min alkomätare har överskridit alla gränser. Jag blir inte ens full längre, fast ändå. Jag har typ minnesluckor. Bara en sån sak säger väll det mesta?

Jo, vet ni vem som kom till 30+ festen. Amand, tjejen som kommer att bli tillsammans med mig när Helvetet fryser till Is. Helt okej. Jag vill ju bara gifta mig? Spelar det någon roll vad jag har mellan benen då? Jag vill ju bara ha ett stort bröllop. Det är det enda jag begär.

Ja jo ja

Alkolås när man bloggar? Jag är skitfull, men har jag har haft SÅ trevligt  ikväll. Tantfesten i Gamla stan rockar. Mirre hamnade på Lino. Fråga mig inte varför?

Ficks eller Slick


Nu har jag sprungit fram och tillbaks på Böglivs så att man kräks. Mirre skulle fixa mat om jag handlade. Efter första svängen så är det inte alls vid spisen hon står. Mycket dåligt. Sen kom syster förbi med min blåbärssylt som jag gjorde förra året. Hon har ju också en fest idag, men där alla är välkomna. Kvällen ser ut att vara ganska obeslutsam på vilken fest vi ska festa vidare på. Diskussionen består mellan FICKS och SLICK. Jag vill in till Gamla Stan, så vi får se vart vi hamnar?

Så var det


Så har man vaknat för dagen fast det känns som om man precis har kommit hem. Jag minns inget från igår, vart jag var, vart jag dansade och vilka jag umgicks med. Däremot så minns jag Mc Donaldskön på Kungsholmen. Skämt. Jag tror kvällen var helt okej, och middagen innan allt startade var likaså. Men vet ni vart vi hamnade? STUREPLAN. Jag är en Stureplanflata? Men det är ett evigt köande och trots ej icke så överfulla krogar så var det kö. Nu måste jag fixa, städa igen och springa ner till böglivs och handla inför kvällen.

YES


Nu funkar strömmen igen. Erwik finest.se hade tydligen samma problem. Eller nästan alla på Kungsholmen hade samma probbs. 36 tusen utan el, usch. Trist för den som skulle koka makaroner?

He he he


Jag ringde till min sambo och berättade att inget funkar här hemma. Tydligen är det strömavbrott på hela Kungsholmen? Jag har i alla fall gjort världens tjejgrej, eller jag gör. Jag sitter med hårinpackning i håret. Men det är lampans fel. Jag tog helt enkelt fel flaska och jag ska aldrig mer tvätta håret i mörkret.

Eeeeeee


Jag skulle ta semester från bloggen. Men inget av det elektriska funkar här hemma. Jag skulle bada, men lamporna funkar inte. Ugnen, mikron ALLT är helt dött. Konstigt att datorn funkar. Men den går ju på strömlöst? Nu måste jag ringa Mirre, hon är nämligen på Kolingsborg och drar kablar, undra om det är någon sammankoppling?

Mmmmm


Nu tar jag semester från bloggen. Ikväll blir det lugnt? Kanske drar jag med gemenskapen till G, om jag nu inte blir medtvingad till Stureplan? I morgon är det fest, tjejfest hemma hos mig. Vart det bär av efteråt har jag ingen aning om. Jag vill till Gamla stan där en trettioplusfest hägrar. Men vissa vill till SLICK och andra till FICKS med Makode, Kornél och Ulrich. Hur många som drar till Club Lino har jag ingen aning om? Igår skickade min syster ett sms att hon också har fest. Ta med dina tjejkompisar hem till mig istället? Men om det är en blandad fest så kan ni stanna där ni är.

Ps: Idag var det första gången jag svarade på ett mail på qruiser, från en man, en hetero man. "jag vet att du är lesbisk och jag stöter inte på dig men måste bara säga att du är väldigt väldigt söt!" Ett tack kan man alltid skriva eftersom jag är på ett bra humör, just nu. Men jag är en katt, så humöret kan tvärvända. Samtidigt undrar jag, varför får man aldrig sådana här mail från kvinnor?

Stort gloryhole


Idag som jag tidigare har skrivit så kommer Dj Pjotr till G. Pjotr kommer även spela på regnbågsfestivalen i Malmö 27 september. För er som vill ta en drink nära vattnet drar till DAO. Där ni sedan åker med en gemensam buss in till stan. Dj Inca finns på RnB golvet och min tanke är att flytta hennes dansgolv en fredag, bara för ett test. Men inte idag. Dj Christer Broman kommer åka bor i hela två veckor så passa på ikväll, för sen är han bortrest. Mamma Dolores finner ni som enligt nöjesguiden skrev tombolahålet. Ha ha. Eller som jag brukar säga. Det största gloryhole i stan. Det passar Dolores bra. Han kan svälja en hel gurka om det är så. Ta med en gurka och låt honom testa.

Blir så tröttfrån spring pride

Ikväll ska jag bort. Men dagen började inte alls bra, eller jo, eller inte. Jag pratade i telefon med Rebecca Stork och medans jag gjorde det så tappade jag ut nästan hela flaskan med matolja. Varför jag nu skulle på den? Sist Rebecca och Helena bjöd ut mig på underbara Pastis så spillde jag ut mitt rödvin över Rebeccas fina vita skjorta. Idag när vi ska ses så ska jag se till att dricka ur en flaska, tratt eller nått så slipper jag känna bekymret av att spilla ut nått? Igår åt jag min första måltid på länge. Min sambo hade fixat så god mat. Jag åt, men jag svullade inte. Utan jag åt som normalt och trist folk. 

Ombytta roller


Det är kö på hela Fleminggatan känns det som. Kjellson &Company har öppnat upp sina portar Märket ACNE har utförsäljning på jeans. Idag när jag pratade med ungdomen Sandberg så var det en mörk kvinna som frågade mig om jag jobbade här ”här”trodde hon på fullaste allvar att jag jobbade mitt på ljusa dagen? Om vi hade haft ombytta roller och jag hade frågat henne exakt samma sak, så hade hon blivit arg. Jag vet. Jag kan den sortens kvinnor. 

Bara lite nytt


Idag tog jag upp kontakten med tjejen som vill bygga upp ett helt nytt Community. Inget stort, inget märkvärdigt, bara en liten hobby för den som vill haka på. Jag har känt att det inte finns någon tid, men jag kan lika gärna sitta och blogga där som här, samt utveckla den sajten till något annat? Det ska fortfarande bara en hobby, som sagt. Inget som ska konkurrera ut något annat eller så. Det ska bli spännande.

Ja ja ja


Ja, jag bloggar om Idol. Jag bloggar allt vad jag kan. Ganska fåordigt, men ändå inte. Hon gör hela Idol. Bara för att just HON är med, så kommer jag fortsätta se, hela perioden ut.

Häng med mig på gylleneskor.se

Mitt i naturen


Jag har begett mig ut till den ”gröna naturen” för en avkoppling med min dator. Jag ska kolla hur det känns att skriva ute. Eller jag vet hur det känns, men jag kände mig kvävd och stressad inomhus.  Det blev för mycket av allt. Nu sitter jag vid vattnet, som jag älskar och känner inspirationen flöda ännu mera. Fast jag känner även tårarna. Det är inte smärtfritt att skriva en bok. Jag kanske borde ägna mig åt roliga storys? Fast det skulle förmodligen enbart handla om bajs, stjärt och annat, som JAG tycker är kul.

Kan man känna både och


Jag känner mig både laddad och tom? Helst av allt skulle jag vilja åka till något lugnt lantställe där man endast kan höra vattnet, fåglarna och mina tangentknäpp. Jag känner mig lös, lös på att skriva i ETT. Jag har en massa glädjande energi i kroppen. Det var längesen jag kunde känna mig så lycklig över att bara kunna skriva. Det är farligt över att vara så glad. Man får inte vara glad, antingen är det något som inte stämmer eller så är det något i görningen? Jag har inte smällt i mig en massa E, även om man lätt skulle kunna tro att jag går på någon slags drog. Idag tog jag upp mina fläckiga papper som jag har spillt både det ena och det andra på, mest kaffe. Jag ska renskriva ett gäng blad idag. Sen ska jag fundera ut på vem som kan korrekturläsa allt. Det borde vara en utomstående person? Jag måste även fundera i hundranitti olika vinklar, OM det är det här jag verkligen vill. Jag vill hellre lossa greppet om min självbiografi än att lära mig laga tvättmaskin, fixa proppar och annat sånt där trix. Frågan är om jag egentligen har något intressant att säga? Men som jag sa till tant Sandberg idag när vi fikade - Alla har nått intressant i ryggsäcken oavsett bakgrund. Det är ändå betraktares öga som avgör vad som är bra och inte. Nu ska jag in i dimman och skriva, skriva och skriva.

En påminnelse 13/9


Har ni planerat in Homokräftskivan 13 september? Det kommer att finnas en massa annat att välja på och inte bara kräftor. Tack och lov. Storholmen har öppet till 01.00 med specialpriser i baren. Färjan avgår kl 17.00 från Ropsten. Finns även gästplatser om man kommer med egen båt. Sist vi åkte ut fick vi tokspringa till båten, det vill jag inte göra denna gång. Jag orkar heller inte skicka ut en massa sms. Jag drar dit, sen om det är någon som vill göra mig sällskap så blir ingen gladare än mig.

Solblomman sticker fram


Men allvarligt? Hur kunde jag missa detta avsnitt av Idol från 2007.

StjärterumDet var så roligt när jag skickade iväg ett sms till snyggingen Sara Varga. Jag berättade att hon skulle vara den enda heterotjejen på festen om hon kommer. Det kan hända att hon åker på jobb, som är det mest troliga, men finns det hjärterum, så? Det dummaste är att jag knappt har några nummer i min nya mobil. Så Mia (playground) om du ser det här eller Jesper, Smsa mig och dyk upp. Psst. Hörru Anna W, locka ut Sara Varga till DAO.

Brunch i det fria


Jag har ju tjejfest på lördag och jag bör ta det lugnt, för på söndag ska Edith Backlund ut till DAO och förgylla allas tillvaro med lite skönmusik. Det kommer att bli en liten trubadurbrunch ute i det fria. Och som vanligt lägger jag ut min favoritlåt med Edith. Åk till Ängbyplan, gröna linjen, gå ut åt vänster och följ vägen till vattnet. Eller ta sällskap med mig. Delar vi taxi (top cab) blir det endast 100 kronor var eller lite mindre. Kan vara skönt att dela om man är lite mera än bakis? Det är som sagt mycket DAO på gång och det lär bli lätt uttjatat. Men det här var nog det sista för det här inlägget. Ps, eftersom Edith är hembjuden till mig redan på lördag så ska jag se till att hennes drinkar blir svaga, om hon kommer.

Förfest på DAO


Imorgon har Stockholms skönaste förfestställe förfest med billiga tropiska drinkar, god mat, eldar, upplysta träd, surfarstil, skön personal och stämning med mottot kärlek. Att komma till DAO är att ta en slirare förbi Thailand med utlandskänsla. I morgon samarbetar DAO med mig och klubb G. Det kommer att finnas speciella priser i baren. Du kommer garanterat inte att bli besviken. Efteråt hoppar du in i DAOs abonnerade buss som tar alla till slussen och klubb G. Jag ska själv inte dit denna fredag, men nästa då Dj Inca kommer att finnas bakom skivspelaren och enligt rykte via Facebook som jag har fastnat för så kommer det bli en hel del människor som ska ut just denna fredag. Boka ditt bord redan idag.

Ny bilstereo


Det var så himla kul igår. Jag fick ett sms från herr Silkesjöö där han berättar att han har köpt en ny cool bilstereo. Det räcker med att han säger rock så spelar den rock. Säger han Soul så spelas det soul. Men igår så sprang det ut ett par ungar framför bilen och Silkesjöö skrek, fuck you kids. Vet ni vad radion började spela? Michael Jackson. Det tycker jag var roligt.

Yahoo


Idag fick jag ALLA (äntligen) mina pengar insatt på banken. Nu är jag rik. Imorgon blir det fest och min sambo kanske får något fint?

Nostalgitripp


Jag missade första programmet utav Idol 2008 i går. Men jag får väll se repriserna på söndag? Om jag inte är alltför bakis. Den här helgen blir lite som hela året ut. Jag ska festa två dagar på rad, sen får vi se hur stor man känner sig. Sen får det vara stopp. Jag ska uppta min träning på World Class, eller nej. Dom har ju bytt. Det har blivit SATS. Det stör mig. Men, men det är samma lokaler och samma plats, det är huvudsaken.

Igår var det nostalgitripp på Häktet (Bysis) med klubben B.A.D. Jag hade trott att Birgitta och Davvy hade tagit över, men den första som man såg sken upp som en sol var Teng. Fast är det någon eller några så är det konceptet B.A.D som kan lyckas att få igång något bra på Bysis. Jag ger inte nypremiären en tiopoängare, tyvärr. Jag gillar klientelet som var på plats, helt i min smak. Men jag gick nog dit och hem för tidigt. Dolores skulle ju komma med ett helt gäng. Det sällskapet fyllde nog upp halva lokalen. He he.

Jag ger det några gånger till, folk måste få veta om att det har öppnats upp och att man kan sitta och ute på bakgården efter jobbet och ta en öl eller två. Eftersom det är Happy Hour mellan 16-19 så är det bara att stänga ner datorn och dra dit.

Aldrig mera laxen där


Det var första gången jag beställde in mat på Bysis och jag kommer aldrig att mera göra det. Inte laxen i alla fall, det kan ju hända att resten av maten är fräsch? Nu pratar jag bara utöver mig själv, om min vän tyckte maten smakade lika härligt som mig så får hon uttrycka det på ett annat sätt?  Jag kunde äta tre bitar från laxen, jag var tvungen att lukta och jag ville att resten av sällskapet skulle lukta, tänkte om jag var paranoid eller så? Men ingen ville. Det var lax med dijonsenaps med vitt vin tomater och smör samt pressad potatis. En liten slö dillkvist på toppen. Enligt menyn på hemsidan så ska det även ha varit med blåmusslor, men det är inge jag sörjer över. Hade blåmusslor stått med på menyn som vi fick på plats så hade jag ALDRIG beställt in laxen. Just det, kyparen frågade inte ens hur det smakade eller var. Han förstod nog, eller så visste han? Men jag ska inte vara sämre än så, givetvis kommer jag att pröva något annat en annan gång. Sen får jag inte glömma tillägga att den pressade potatisen var grymt god.

Jag har oftast otur med laxen, Se här

Empty Room


Inte nog med att Dogge Doggelito kommer till Swedbank dagen i Söderhamn. Ingen mindre än Sanna Nilsen står på scen 19.15. Hade jag inte bestämt in en tjejfest samma dag så hade jag lugnt åkt upp? Patrik Isaksson ska också infinna sig på plats, men för honom skulle jag aldrig ha åkt upp.

Något tips


Just nu kommer jag bara fokusera på att renskriva min självbiografi. Sen får vi se vad som händer. Antingen låter jag det bara vara för min egen del. Själva känslan att bli klar med något man har fnulat på i flera flera år är nog ganska skönt. Lite som en hattrick inför en full fotbollsarena. Nu har inte jag gjort något sånt stilfullt därav så kunde det vara bra att ha skrivit klart något som just nu bara ligger och dammar. Så får jag en känsla att gå i uppfyllelse. Egentligen borde jag dra någon stans, där jag inte hör bilar eller annat fordon som väsnas och stör mig mitt i skrivandes tecken. Jag vill inte bli störd över att någon ringer eller pratat med mig heller. Så länge man är inne i stan så händer allt irriterande och det är ganska påfrestande. Vart åker man?

Regnbågsfesten 27/9


Vi är ett stort gäng som eventuellt ska hyra en stor buss och dra till Wonk i Malmö 27 september då Baccara kommer dit. Maggie May kommer att finnas på dansgolvet och Belinda vid karaoken. Ingen mindre än Dj Pjotr från klubb G och Téte a Claques åker ner och visar vad han går för. Bara en sådan sak gör ju att man vill åka. Det här plus mycket mera kommer att hända hos Joe ifrån Wonk. Joe håller på att skapa något vi oftast stöter på i Barcelona och han gör det med bravur. Malmös nya gaymecka kommer att slå alla rekord genom tiderna i Malmö.

Mera finns på hemsidan.

Nypremiär ikvällIkväll har B.A.D nypremiär men på Bysis, Häktet på Söder. Portarna öppnas upp 19.00 och då har jag bestämt träff med Joanna Hon har ingen aning om vilken tid man går ut eftersom hon är ganska gammal. Jag har sagt att det är bättre att gå ut tidigt en sent, för går man ut tidigt kan man gå hem tidigt, istället för att gå ut sent och komma hem sent. Det är väl bra uppstyrning till en tant som Joanna? Hoppas förövrigt att klubbentreprenörerna har fått en bättre deal än vad alla andra haft hos den snåla kinesen. Det har gått långt när en klubb konkurrerar ut sitt eget koncept till en annan, till mig. För ett år sen. Men idag kanske det inte spelar någon roll med vilken bar man ska handla i från? Jag ska ändå bara dricka vatten med tilltäppt sugrör.
Club KAK i Västerås har även fest ikväll. Dit skulle man också kunna åka. Joanna har ju bil. Dj Staffan kommer att hålla igång dansgolvet. Samt alla som älskar karaoke, dra dit. Dra till VÅS ikväll. Idag har min blogg slagit rekord med läsare, så någon borde ju lockas till KAK eller B.AD?

I morgon

min favvolåt, just nu
Vilket väder att vakna upp till. Men lite regn skadar inte. Inte för fiskarna i alla fall. Idag blir det nog ingen långpromenad, inte så länge det regnar. Jag borde springa ner och köpa frukost men jag har ingen lust. I morse stod min våg på 54,1 så nu är det bara fyra kilo kvar till femtio. Imorgon ska jag få mina pengar. Läs här. Hurra. Jag är ledig på fredag och på lördag blir det fest, antingen Club Lino eller nått annat? Förresten, läs Nöjesguiden. Mamma Dolores har fått en fin mening i samband med klubb G. Ha ha.

Nu kommer hon hem


I morgon kommer min sambo hem. Jag lovar att det är enbart för att jag ska ha fest på lördag? Nu kan jag vara ledig på fredag och förfesta på DAO. Men eftersom jag övar på att gå ner i vikt så åker jag inte ut. Nu måste jag ruckla på allt jag har planerat. Städningen kommer vara i helt i onödan nu när hon kommer hem och mina måltider kommer det att klagas på. Usch. Jag borde vara glad. Men det är jag inte, men det är mest min lön som stör mig. Jag åker nog hem till Söderhamn eller Barcelona nästa vecka. Kom på att jag måste dra efter tisdag, eftersom jag ska på fotografering.

Ännu ej något betaltIdag har jag sökt en tjänst utan att företaget har gått ut med att dom är i behov av folk. Det kan ju finnas lite tur och eftersom jag fortfarande inte har fått betalt från hanky.se så börjar jag ruttna totalt. I morgon kommer jag att vidta hårdare åtgärder med hjälp av en väldigt följdriktig man som har arbetat med olika fall genom åren. I ärlighetens namn hade jag hoppas på bättre hantering av situationen. Nu börjar jag ta det här personligt, när ALLA andra har fått sina fakturor betalda utom jag. Om jag bara hade kunnat få in mina pengar. Jag hade gått tillbaks och bloggat som aldrig förr, gjort reportage och allt vad som nu behövs, just bara för att Martin Johansson chefredaktör på hanky är helt okej. No more drama.

Äckelgubbe till fotograf


Fotograf: O Boström Pride 2007

Åh, jag måste köpa nya kläder tills nästa vecka. Jag spyr. Inför plåtning med veckorevyn ska man ta med lite ombyte. Burkar inte dom stå för lån med kläder? För min andra delsom ska fotograferas är det ju inga problem. Hon har ju hur många högklackade skor som helst som glittrar med guld och silver. Vad ska jag ta då? Mina svartgröna adidas fotbollsskor? Det är det här som är det värsta med att bli fotograferad. Men det roliga är inte slut här.

I informationen som vi har fått står det att vi inte ska vara så påklädd. Hur menar dom då? Ska jag stå i mina fotbollsskor och resten näcka? I början på nästa vecka kan sluta hur som helst. Sist något konstigt hände var för Pride 2005 tror jag det var? Efter två timmar lämnade jag studion och grät, ja faktiskt grät, men var mest förbannad. Fotografen var helt dum i hela jävla huvudet. Ursäkta svordomen. Men en mera puckad människa får man leta efter. Han ville framställa Pride till något JAG inte kunde stå för. Nu ska jag inte hänga ut fotografen i fråga eftersom det här var så längesen, samt så minns jag inte vad äckelgubben heter. Hade jag haft det i minnet så kanske meningen hade slutats annorlunda. He he,

Ett avhopp, flera avhopp


I ett mail i morse fick jag ett brev där det stod "flera avhopp på DiTV". Ett flertal personer har lämnat DiTV. Det visste ju jag redan i fredags. En av mina godare vänner kommer snart att gå över till en mycket bättre station. Ha. Där missade ni en riktig klippa. När ett flertal personer slutar från sitt nuvarande arbete måste det väll ändå vara något som INTE stämmer? Så funkar jag.

Inget alarm


Det är ju något fel på min nya mobil. Alarmklockan ringer ju inte. Klockan nio skulle ju jag vara på plats. Nu får Tobias från Gylleneskor bevaka förhandsvisningen på Idol själv, men det fixar han galant. Vem som helst som är över 16 år och bor i Sverige får söka till Idol, och sen starten 2004 har 21 000 sökt. Idol har tagit fram artister som Darin, Sibel, Måns Zelmerlöw, E.M.D, Amnda Jenssen och Marie Picasso.

Läs mera (här)

Idol 2008


Åh, jag ska ju till Hotel Anglais i morgon. Klockan nio. För att se första avsnittet av Idol 2008 i förväg. Jag känner mig sjukt risig, men det bjuds på frukost. Vem kan motstå något sånt? Samt så kommer ju årets programledare Peter Jihde och hela den omtalade nya juryn, Andreas Carlsson, Anders Bagge och Laila Bagge finnas på plats för kommentarer. Det återstår att se hur jag känner mig i morgon när klockan ringer.

En promenad


Jag tycker själv det är ganska så tröttsamt att läsa om allas promenader hit och dit. Helt ärligt så spyr jag över det. Men idag fick jag så fina bilder, tycker jag. Egentligen ska jag bevara bilderna för mig själv, men korten får inte plats i min lilla hjärna just nu. Sen vill jag gärna dela med mig av min promenad.

Ännu en blogg


Idag fick jag reda på att Gudrun Schyman börjar blogga på Tv8s sajt. Jag vet inte varför just jag fick den informationen? Ger jag sken med att gillar Gudrun eller Flammans tidning till skitpapper? Fast jag är inte sämre än så. "SeglarStina" vill säker ha den här informationen mera än mig (he he)

Swedbank dagenFör dig som har vägarna förbi glada Hälsingland i helgen, passa på att dra in till Söderhamn där Swedbank dagen pågår 6 september. Klockan 18.00 finns Dogge Doggelito på scen. Din Konferencier hela dagen är ingen mindre än snyggingen Per-Erik Sortti.

Se mera info (här)

Det finns mirakel


Det värsta som kan hända är att dricka varm filmjölk. Det har jag precis gjort. Jag skulle värma mjölk och blanda i mitt pulverkaffe. Hur kan man inte upptäcka felet?

Kaffe och kaka

Foto: Christian
Jag har varit och fikat hela eftermiddagen känns det som, men jag var SÅ duktig. Jag drack bara en kaffe latte och åt en banan. Självfallet såg det lockande ut med en paj, bulle eller kaka men jag höll mig. Jag brukar ju vanligtvis inte äta sötsaker, men idag kände jag suget att jag nästan dog. När jag satt och fikade så ringde det stup i kvarten och eftersom jag nästan aldrig svara i telefon så gjorde jag inte det nu heller. Men när jag kom hem så visade det sig att det var en fotograf, en fotograf som jag och min syster ska fotograferas för, till veckorevyn. Kanske borde jag börja svara i telefon, eller inte?

Idrott på schemat


Om man inte har något att skriva om så hänger man ut sin sambo. Nu har jag i sanningens namn en hel del att skriva om, men jag har blivit tillbed att INTE yppa mig fören allt är klart. I alla fall när jag pratade med min sambo häromdagen och frågade vad som händer i veckan så berättade hon att på tisdag är det idrott, då ska hon agera gymnastiklärare. Gissa om jag utbrast i skratt?

Kvinnan som aldrig har rört en fotboll i hela sitt liv, kvinnan som avskyr gymnastik lika mycket som att jag älskar att Celine Dion, kvinnan som inte kan se skillnaden på en bandy och innebandyboll ska nu ge gymnastiklektioner en eller två gånger i veckan, till sin dotter. Gissa hur mycket jag vill skåda in detta? I morgon är det längd och höjdhopp och kasta kula som gäller. Den dagen det är fotboll på schemat vill jag vara där, hon ska inte veta om det utan jag ska bara stå bakom ett riskorn och glo. Det skulle förmodligen vara bli den roligaste dagen i mitt liv.

RSS 2.0